bouwbedrijf hoffman

ons verhaal

Vertrouwen, bescheidenheid, geduld, een kritische blik, nuchterheid en gepaste trots; dat is het fundament van Bouwbedrijf Hoffman. Deze onmisbare elementen maken het mogelijk om op elkaar te kunnen bouwen, en zo het meest specialistische restauratie- en renovatiewerk af te leveren aan onze klanten. En dat al meer dan 80 jaar.

Van timmerbedrijf tot Erkend Restauratie Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Hoffman is een familiebedrijf, in 1937 opgericht als timmerbedrijf. In de beginjaren lag de focus vooral op onderhoud en verbouwingen in de omgeving van Beltrum. In de jaren die volgden kwam de restauratie- en renovatiewereld in beeld. Een belangrijke en bepalende keuze die tot op de dag van vandaag zorgt voor enthousiasme en passie, zowel bij de medewerkers als de directie.

Hoge kwaliteitsnorm

Inmiddels krijgen we als erkend restauratiebedrijf al jaren het vertrouwen van regionale én landelijke opdrachtgevers; zowel particulieren als overheden en stichtingen weten ons te vinden. Eén van onze absolute specialismen is de restauratie en herbestemming van historisch erfgoed, monumenten en andere waardevolle oude gebouwen als landhuis Landfort in Megchelen, Kasteel Middachten in De Steeg en rijksmonument Reuversweerd in Brummen.

 

Daarnaast voeren we voor woningcorporaties, property managers, particulieren en ondernemingen renovatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan woningen, appartementen, gemeenschapsruimtes, bedrijfs- en andere gebouwen. Dankzij onze restauratie-achtergrond hebben we meer oog voor kwaliteit, zonder de kosten uit het oog te verliezen.

Moderne inzichten & traditioneel ambacht

We beschikken over twee vestigingen in Beltrum en Zutphen. Ons team bestaat uit ruim 50 medewerkers die met bezieling werken aan projecten in (met name) Gelderland en Overijssel. Zij werken dagelijks aan het in ere herstellen, renoveren en/of onderhouden van kerken, kastelen, boerderijen en woningen. Echte vakmannen en -vrouwen die het traditionele ambacht combineren met moderne inzichten en technieken. “Hier mag je het echte vak nog uitoefenen,” is een tekenende uitspraak voor onze manier van werken.

Is werken in de restauratie- en renovatiewereld ook iets voor jou? We staan altijd open voor een kennismaking met gepassioneerde vakmensen! Neem een kijkje op de Werken-bij-Hoffman pagina en laat van je horen.

werkenbij_03

meer weten?

We vertellen je graag meer over ons werk!

Een greep uit onze projecten

Als specialist in restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben we een divers portfolio van projecten opgebouwd waar we best een beetje trots op zijn. Neem een kijkje en laat je inspireren!