een nieuwe toekomst door

Herbestemming

Door middel van herbestemming krijgen bestaande panden een nieuwe, hedendaagse invulling. Kerken, industriële gebouwen, landhuizen en andere bepalende bouwwerken krijgen op die manier weer een toekomst. Bouwbedrijf Hoffman is specialist in het casco restaureren van monumentale bouwwerken; de afgelopen jaren gaven we tal van historische gebouwen een nieuwe bestemming.

Samenspel tussen opdrachtgever, architect en aannemer

Herbestemming gebeurt altijd in nauw overleg met opdrachtgever, architect en eventuele adviseur. Onze taak is het perfect uitvoeren van de restauratie die naadloos aansluit bij de wensen en eisen van toekomstige gebruikers. Een fraaie uitstraling is belangrijk, maar de energie- en comforteisen van deze tijd verdienen minstens zoveel aandacht. Alleen bij een perfecte afstemming met alle betrokken partijen is het mogelijk om een herbestemming tot een succes te maken, en een monument te laten renderen.

hoffman_sfeer_herbestemming

meer weten?

We vertellen je graag meer over ons werk!

Een greep uit onze projecten

Als specialist in restauratie, renovatie, herbestemming en onderhoud werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Door de jaren heen hebben we een divers portfolio van projecten opgebouwd waar we best een beetje trots op zijn. Neem een kijkje en laat je inspireren!